Přednáška Marek Orko Vácha

by Martin Pešava
,
Přednáška Marek Orko Vácha

V sobotu 9. 3. 2024 nás v Kameničkách navštívil kněz, teolog, molekulární biolog, bioetik, pedagog, spisovatel a skaut v jedné osobě Marek Orko Vácha. Sokolovna se už před čtvrtou hodinou štědře zaplnila. Přišlo na 210 lidí z řad široké veřejnosti a to včetně biřmovanců, pro které byla tato událost jednou z částí jejich roční přípravy na biřmování. Úvodní slovo pronesl pan starosta Robert Adámek. Pak už pozornost posluchačů získal na dalších 100 minut Marek Orko Vácha, který všechny v sále naplnil gejzírem podnětných myšlenek a inspirativních příběhů.

Během akce byla možnost zakoupení knih z Markovy biografie, které neváhal podepisovat všem, kteří o to stáli.

Po skončení přednášky host sloužil mši svatou ve farním kostele, který se rozezníval zvukem kytary a zpěvem v radostném duchu neděle Laetare. Nemohlo být nad krásnější završení.

Za podporu této akce děkujeme vedení obce Kameničky.

Přednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko VáchaPřednáška Marek Orko Vácha
uvodni snimek

 

 

 

 

Články z kategorie

Přihlaste se k odběru aktualizací na webu. Veškeré novinky vám pošleme přímo do e-mailu. Přihlásit se